İZMİR / TİRE - Tire Bilim ve Sanat Merkezi

Tire Bilim ve Sanat Merkezi

HÜRRİYET MAH. SÜLEYMAN ŞAH CAD. NO 15 TİRE / İZMİR
Vizyon
Tire Bilim ve Sanat Merkezi olarak, geleceğin liderleri, bilim insanları ve sanatçılarını yetiştirmek için sürekli yenilenen ve gelişen bir eğitim modelini benimsemekteyiz. Öğrencilerimizi sadece ders kitaplarıyla değil, aynı zamanda pratik deneyimlerle buluşturarak, onları düşünmeye, sorgulamaya ve yaratmaya teşvik ediyoruz. Sosyal sorumluluk anlayışını güçlendiren, çeşitliliği kucaklayan bir ortamda, öğrencilerimizi bilim ve sanatın büyülü dünyasıyla buluşturarak onların potansiyellerini keşfetmelerine rehberlik ediyoruz.
Misyon
İlçemizdeki genç zekaları, bilim ve sanat alanlarında güçlendirmek, yaratıcı düşünceyi teşvik ederek öğrencilerimizin potansiyellerini en üst seviyeye çıkarmak. Bilgiye dayalı, etkileşimli ve öğrenmeye odaklı bir ortam sunarak öğrencilerimizin topluma katkı sağlamalarını desteklemek.
Öğretim Şekli :
Kombi